Noticies

Nou curs 2022-2023

El dilluns 12 de septembre comença el nou curs amb algunes novetats.

Si encara no tens el teu horari per saber on i cuan es la teua primera classe, segueix el tutorial https://links.uv.es/adretse/HorarisMovil per obtindre el teu calendari personal, amb les classes i grups als que estàs matriculada/t.

Estrenem doble grau! Ara pots estudiar química i enginyeria química a la volta.

Tambè, per als companys de primer, hem preparat una guia de supervivència per resoldre tots els dubtes. Que recordem que son molts desde el primer moment on ens admeten. Recordeu que a banda, si necesiteu ajuda, pots parlar amb nosaltres per les nostres xarxes socials. Pots descarregar la guía de supervivència a https://www.uv.es/adretse/documentos/Gu%c3%ada%20de%20supervivencia%20.pdf

En uns dies tindrem la guía de supervivència per a Erasmus!

Durant aquest estiu, al nostre WhatsApp, han arribat 140 persones sol·licitant ajuda, un plaer aportar fins on podem o sabem. Fins i tot dins del grup de la teua classe!

La incorporació de WhatsApp al AdR ens ha permet arribar millor a tots. És més, estem dins de cuasi tots els grups de classe. Cosa que ens permet publicar informació important directament als companys, cossa que fa més difícil cometre l’error de no veure els missatges importants.

Ens hem reunit per organitzar els primers actes del curs, els congressos d’aquest primer cuatri i pròximes coses que us comentarem.

I així estem, encara no ha començat el curs i ja estem a tope treballant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduce »