Noticies

Abonar matrícula

Sou molts els que arribeu al nostre WhatsApp preguntant-nos com és el procés per pagar les taxes de la matrícula. Per això us redacte aquest xicotet tutorial.

Primer necessite que sàpigues diferenciar les taxes dels crèdits de la resta de taxes: Trobem els crèdits per una banda i per altra, el segur, opertura expedient, targeta universitària,… Taxes acadèmiques son els crèdits que te has matriculat i taxes administratives lo altre.

Les taxes dels crèdits es un valor públic que es paga per cada crèdit. És a dir, si et matricules en una asignatura de 6 crèdits, pagaràs sis voltes el valor del crèdit. I així en totes les asignatures del grau. Si per desgràcia deus repetir la asignatura, les noves matriculacions són més cares perquè el preu dels crèdits aumenten per a segones i posteriors matricules.

En la teua matrícula vas elegir el métode de pago.

Si no recordes quin és, pots consultar el resum de matrícula.

Existeixen dos mètodes, domiciliació bancària i rebut (tarjeta o banc). És a dir, comiciliació bancària si vols que l’Universitat cargue automàticament els pagos al teu banc o rebut si vols pagar-ho tu manualment amb targerta o ingrés.

Si elegires domiciliació bancària recorda que:

  • -Tens que comunicar quin és el teu compte bancari i firmar el document per tal de que et cargueb automàticament els gastos.

Com es fa? Si ho recordes, i tal com nosaltres et comentarem, devies pujar certa documentació després de fer la matrícula.

  • Fotocòpia del DNI
  • Notes PAU, FP, o proba d’accés
  • Domiciliació bancària
  • Altres documents

Procediment per a pujar la documentació.

Si encara no ho has pujat, recorda fer-ho. Fins que no ho façes, no hauràs completat la matriculació.

Però tal vegada ja has enviat la documentació i oblidares pujar l’ordre de domiciliació bancària.

Genial, ja no deus preocupar-te per res. Es faràn els càrrecs automàticament.

Tal vegada elegires pagar rebuts o amb targeta.

Deus pujar tambè el teu DNI, Notes PAU,… i altra documentació, però no la domiciliació.

En aquest procés rebràs un e-mail cada volta que tingues que pagar algo. Si no fas bé lo de ordre de domiciliació, rebeas aquest mètode tambè.

Simplement pots entrar a https://secvirtual.uv.es/pls/uv0/consulta_recibos.muestra per si tens rebuts pendents de pago i pots elegir pagar-ho online en la pasarel·la tpv amb la targeta de crèdit o imprimir el rebut i portar-lo al banc (el banc que et diuen) i poder-ho pagar en efectiu allí (o amb targeta en el caixer).

Si demanares Beca, se te cobraràn les taxes administratives, però les acadèmiques (preus crèdits),no. Tot allò si en la matrícula marcares que vas elegir Beca. Si finalment no te concedeixen la beca, et cobraràn la matrícula. Més info al anterior PDF.

llegeix-ho, perquè venen els plaços de pago i pots deixar d’estudiar per un error en el pagament.

Recorda que una cosa es el mètode de pagament, domiciliació bancària o rebuts Targeta i altra cosa son els terminis. Pots haver elegit pqgqr-ho tot en un pago, en dos o en huit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduce »