Noticies

Fruit Attraction 2023: Entrevista amb Gregal

Benvinguts de volta!

Avui volem compartir amb vosaltres una entrevista molt interessant que vam realitzar durant FruitAttraction 2023, una feria del sector hortofructícola amb Gregal, una empresa de solucions informàtiques especialitzada en el sector. En aquesta ocasió, vam tenir l’oportunitat d’interactuar amb els membres clau de l’empresa, conèixer els seus productes i serveis, i explorar com estan utilitzant la tecnologia per millorar i optimitzar els processos de la indústria hortofructícola. A través d’aquesta entrevista, descobrirem com aquesta empresa està contribuint a la transformació digital del sector, proporcionant solucions innovadores i eficients. Estem emocionats de compartir aquesta experiència amb tots vosaltres i d’explorar com la tecnologia pot ajudar a impulsar el creixement i l’èxit del sector hortofructícola a la nostra regió. Sense més preàmbuls, començem.

Primerament, qui son?

FruitAttraction 2023

La Fira Fruit Attraction és l’esdeveniment més important del sector hortofructícola a Madrid, tant que ocupa els 10 pavellons de l’IFEMA. És una fira que reuneix productors, distribuïdors i professionals de la indústria de tot el món per a mostrar els seus productes i establir contactes comercials.

I com no podia ser menys, per a allí que ens anem! La nostra representant de l’AdR , va a la recerca d’experiència, vivències i preses de contactes amb grans empreses que puguen mostrar-nos com es treballa en este gran sector.

Gregal

Gregal Solucions informàtiques és una empresa líder en el camp de la tecnologia i la informàtica. Amb una àmplia experiència en el sector, s’especialitza a brindar solucions innovadores i eficients per a empreses de totes les grandàries. La missió de Gregal és donar solucions a qualsevol empresa central hortofructícola, per exemple, qualsevol procés dins d’un magatzem o processos en plantes, costos i vendes.
Compten amb una plantilla de 50 treballadors especialitzats en el sector i a més la seua empresa està distribuïda en diferents àrees: màrqueting, comercial, administració, relacions públiques, sistemes i informàtica.

Entrevista

AdR: Quin és l’entorn principal de treball que utilitzeu?

Gregal: El nostre entorn principal està basat en Microsoft Microsoft Dynamics 365. Ens recolzem tecnològicament en Microsoft, aprofitant les capacitats d’Office 365. A més, hem desenvolupat un programari vertical específic per al sector hortofructícola, que opera completament en el núvol i s’integra perfectament amb l’estàndard de Dynamics 365 per a la gestió financera. Utilitzem el llenguatge AM en este entorn i, per a la mobilitat i les aplicacions, confiem en eines que recolzen la transformació digital, permetent l’eliminació de paper i la digitalització de processos empresarials

AdR: Com valoreu la satisfacció dels clients amb el teu servei?

Gregal: La satisfacció dels clients amb el nostre servei és alta. A més de l’aplicació en si, destaquem per la solució que oferim als nostres clients, amb un
fort enfocament en el servei postvenda. Comptem amb companys altament especialitzats en el sector i canals de comunicació per correu electrònic, a través dels quals els clients poden plantejar els seus dubtes. El nostre equip respon ràpidament i proporciona solucions de manera eficient.

AdR: Normalment que carreres trieu per als llocs dins de la vostra empresa?

Gregal: En la nostra empresa, per al departament tècnic, prioritzem la contractació d’informàtics i professionals amb experiència en sistemes, incloent-hi xarxes, instal·lacions i accés. Quant a les àrees d’administració i màrqueting, busquem candidats amb formació i experiència en administració, màrqueting, multimèdia, entre altres. No obstant això, la principal prioritat de la nostra empresa és la contractació d’informàtics i enginyers de sistemes.

AdR: Com va sorgir la idea d’aplicar solucions informàtiques per a atallar este problema en la indústria hortofructícola? Era un problema gran?

Gregal: La idea d’aplicar solucions informàtiques en la indústria hortofructícola va sorgir de la necessitat d’abordar un problema significatiu en eixe sector. Gregal, amb 30 anys d’experiència en la indústria i un equip en la seua majoria amb una llarga trajectòria en el sector i en la nostra companyia, va comprendre que la digitalització era essencial. En els primers temps, la indústria hortofructícola estava altament basada en processos manuals, la qual cosa dificultava l’eficiència i la productivitat. La solució desenvolupada per Gregal es va centrar en ajudar les empreses hortofructícoles a digitalitzar les seues operacions, la qual cosa els permetria reduir costos, millorar la productivitat, eliminar paperassa i accedir a informació crucial per a la presa de decisions . Utilitzant eines com Microsoft’s Power BI, es va proporcionar als directors de les empreses una representació visual i gràfica de dades financeres i de costos, la qual cosa va facilitar la presa de decisions informades.

AdR: Diries que el sector agrícola s’està digitalitzant ara? Està havent-hi una revolució?

Gregal: Sí, definitivament es pot dir que el sector agrícola s’està digitalitzant en l’actualitat, i esta transformació s’ha accelerat en els últims 2-3 anys. Empreses com la nostra han estat apostant fortament per la digitalització en este període. Un factor important és el canvi generacional en el sector hortofructícola. Les noves generacions que estan assumint rols de lideratge en les empreses tenen una mentalitat més oberta a la tecnologia i la digitalització, la qual cosa ha contribuït significativament a esta revolució digital en l’agricultura. Este canvi en la mentalitat i l’adopció de noves tecnologies estan impulsant millores significatives en la indústria agrícola.

AdR: Teniu bones prospeccions per al sector o la mescla de sectors informàtic i agrícola?

Gregal: Sí, tenim bones perspectives tant en el sector agrícola com en el sector informàtic. La nostra estratègia d’expansió es dirigeix al mercat llatinoamericà, on ja hem trobat un soci que s’encarregarà d’implementar la nostra solució. Estem molt entusiasmats amb esta oportunitat. A més, en el mercat espanyol, la nostra intenció és enfortir la nostra posició i continuar brindant un servei d’alta qualitat. Sempre estem enfocats en la millora contínua, ja que reconeixem que sempre hi ha marge per a millorar i perfeccionar els nostres productes i serveis.

Conclusions

Pel que hem pogut veure, podem confirmar que Gregal és una empresa de confiança i compromesa que es dedica a brindar solucions informàtiques de qualitat als seus clients. La seua experiència, professionalisme i enfocament centrat en el client els converteix en un soci estratègic per a empreses que busquen aprofitar al màxim el potencial tecnològic. I després de tota esta informació fascinant agraïm de cor a Gregal per dedicar-nos un ratito del seu temps i esperem veure’ls enguany en el fòrum d’ús de nostra volguda ETSE-UV.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduce »