Noticies

El AdR ETSE és la primera delegació d’estudiants valenciana que realitza un informe AVAP per a la reacreditació de títols. Ciència de Dades

La Agencia Valenciana D’Avaluacio I Prospectiva, amb les sigles AVAP es possava en contacte amb el AdR ETSE-UV per tal de comentar-nos la seua proposta.

Com bé sabreu, cada titulació en el moment de creació deu cumplir uns requisits mínims de qualitat docent. Aquestos requisits es fan cumplir gràcies a agències externes com l’AVAP que, mitjançant informes i contractant dades, s’asegura que la docència que s’imparteix a les universitats valencianes, com a mínim, és excel·lent. Tambè, cada cert temps, la titulació deu pasar una reacreditació que asegure que la qualitat es igual o millor a la d’un principi.

Com comentàvem, dins d’un procés de possar en valor el treball desenvolupat per les delegacions d’estudiants i pels mateixos estudiants que cursen les titulacions a acreditar, per primera vegada es demanava un informe elaborat íntegrament pèls estudiants.

Aquest informe, de caràcter voluntari i de titularitat estudiantil, s’inclou dins de tota la documentació necessària que la facultat, o escola d’enginyeria en aquest cas, junt a l’unitat de qualitat de l’universitat elabora per a entregar a l’AVAP i pasar, o no, la reacreditació.

El informe ha sigut realitzat per l’Assemblea de Representants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de l’Universitat de València amb la col·laboració de les delegades i delegats del grau en Ciència de Dades. Podeu rebre una còpia sol·licitant-la vía email a adretse@uv.es

Segons comenta Jeroni, coordinador del AdR ETSE, podem dir que desde l’assemblea: «Estem orgullosos de ser els primers estudiants que participem en aquesta novetat per a la reacreditació, confiem en que futurs informes milloren, encara més, gràcies a l’experiència adquirida.»

A més, afegeix: «Moltes gràcies per confiar des de les agències de qualitat, una vegada més, amb els estudiants i fer-nos formar part activament dels processos de qualitat dels nostres estudis oficials.»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduce »